Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сільський голова Новокаїр замість 20 тисяч гривень заплатить за проєкт ремонту доріг 120 тисяч

Обурення громадян висловив у соціальних мережах Віталій Логвиненко. Він розповів про неспроможність сільського голови вирішити питання ремонту важливої для селян дороги. Підтримку у ремонті забезпечив депутат обласної ради Ігор Йосипенко, проте роботи не можуть розпочати через ігнорування місцевим очільником пропозиції.

“Крик душі! Сільська рада вкотре «пробила дно»…За підтримки депутата облради Йосипенко І.В. є реальна можливість зробити не ямковий, а КАПІТАЛЬНИЙ ремонт центральної вулиці Бархутова.

Тут і школа, і сільрада, і дитсадок, і розвалений клуб, і церква… Для цього треба сільському голові лише звернутись до проектантів департаменту до 20 травня та до кінця року сплатити біля 20 тис.грн. за виготовлення документації. ВСЕ! Лише 20 тис. і отримати 1млн. на НОВУ дорогу! Помічник депутата Минько Л. особисто приїхала та поклала по поличках, що і як робити для отримання фінансування. І,о чудо, Горбань В.А. почув…Але рано я радів…Вчора дізнаюсь, що він замовив проект на геть іншу вулицю, вулицю Гагаріна, проект на яку сільраді коштуватиме 120!!!тис.грн…Я нічого особисто не маю проти цієї вулиці, але вона втричі коротша, а гроші є на довжелезну Бархутова, тим більше, що в минулому році була можливість зробити ці дві вулиці, але цю можливість сільрада саботувала!!! От як можна говорити про шось з цією людиною??? Тим більше, що на частковий ремонт на Гагаріна грошей просто не дадуть!!!

Знову залишимось і без грошей, і без дороги. Звертаюсь до всіх небайдужих, до депутатів сільради, чому особиста неприязнь Горбаня В.А. до депутата облради заважає розвивати громаду??? Воно нам треба?”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН