Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні патрульні поліцейські врятували немовля

7 травня близько 17-ї години херсонські патрульні отримали черговий виклик. Заявник повідомляв, що на вулиці Кулика обласного центру перебуває пара в стані сп’яніння з немовлям у візочку. Інспектори передали дитину бабусі. Подальшу долю дитини вирішуватимуть співробітники ювенальної превенції.

Про це повідомляється на офіційній сторінці у Facebook Патрульної поліції Херсонської області.

“Інспектори вирушили за адресою та в одному з дворів побачили чоловіка та жінку з дитиною. Громадянин тримав маля на руках. Він розповів, що зранку супутниця залишила з ним свого 8-місячного сина й пішла гуляти. Тож чоловік разом із дитиною вирушив на пошуки матері. Однак, коли побачив її стан, вирішив залишитись поруч із немовлям, хоча сам перед цим і вживав спиртне. У жінки ж поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Охоронці порядку купили дитяче харчування й за допомоги небайдужих мешканців навколишніх будинків нагодували дитину”.

Патрульні викликали медиків для оцінки стану матері та її сина. 19-річну херсонку доправили до лікарні в Степанівку. Туди ж вирушили й інспектори з немовлям.

Поліцейські встановили номер батьків жінки й повідомили їх про подію. Ті також приїхали до медичної установи.Там патрульні передали хлопчика бабусі. Вона ж розповіла, що дочка вже кілька років вживає наркотики.

Про подію патрульні повідомили співробітників ювенальної превенції та відповідні служби. Вони й вирішуватимуть подальшу долю дитини.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН