Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські податківці запрошують звітувати через Е-кабінет

Спеціалісти управління інформаційних технологій Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі з метою проведення превентивних заходів із запобігання коронавірусу запрошують платників податків подавати звітність в електронному вигляді та користуватись Електронним кабінетом.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Зокрема АЦСК ІДД ДПС, АЦСК АТ КБ «ПРИВАТБАНК», АЦСК ПАТ «УкрСиббанк», АЦСК АТ «Ощадбанк», АЦСК «МАSTERKEY» ТОВ «АРТ-МАСТЕР», АЦСК ТОВ «КС», АЦСК ДП «УСС», АЦСК «ТОВ «Алтерсайн», АЦСК ДП «Український інститут інтелектуальної власності» тощо.

У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платника слід звертатися до служби підтримки за телефоном 0800501007 (напрямок 0) або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН