Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська обласна асоціація футболу продовжує перевезення медпрацівників

Херсонська обласна асоціація футболу не зважаючи ні на що продовжує перевезення працівників Херсонської обласної інфекційної лікарні, – повідомляють на офіційній сторінці.

Координаційний штаб Херсонської обласної асоціації футболу (голова ХОАФ Гордєєв Андрій Анатолійович, заступник голови ХОАФ Володін Володимир Миколайович, виконавчий директор ХОАФ Кручер Олексій Станіславович) створений на підтримку ініціативи УАФ щодо боротьби з поширенням вірусу COVID-19, продовжує виконувати взяті на себе зобов’язання за домовленістю з Херсонською обласною інфекційною лікарнею ім. Горбачевського по перевезенню медичних працівників.
Херсонська обласна інфекційна лікарня – опорний в області заклад для надання високоспеціалізованої медичної допомоги пацієнтам у разі виявлення в них короновірусної інфекції, та має для цього необхідні медикаменти та необхідне обладнання, в тому числі і апарати штучної вентиляції легень. Більшість хворих в області направляються на лікування саме до цього закладу. Багато людей вже одужало та їх вже виписано. Лікарі для цього працюють у посиленому режимі.
Не зважаючи ні на які обставини автомобілем ХОАФ здійснюється щоденне перевезення медичних працівників цієї лікарні, бо дуже важливо, щоб їх допомога була вчасною. Тільки спільними зусиллями ми зможе здолати пандемію та повернутися до звичайного життя.

Нагадаємо, що крім перевезення медичних працівників Координаційний штаб Херсонської обласної асоціації футболу здійснює допомогу ветеранам футболу Херсонщини в доставці продуктів харчування чи ліків, та співпрацює з Єдиним антикризовим штабом Херсонської області.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН