Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одеській гавані спецпризначенці тренувалися звільняти захоплені судна (Фото)

В Одеській гавані спецпризначенці Військово-Морських Сил ЗС України вчилися штурмовим та абордажним діям під час висадки на захоплене судно. Також — ліквідовувати бойовиків і звільняти судно з облоги. Про це повідомили в інформаційному агентстві Міністерства оборони України АрміяInform.

У якості захопленого корабля було навчальне судно «Лісозаводськ». Згідно легенди навчань, незаконні збройні формування противника захопили судно та взяли його під свій контроль. Флотські спецпризначенці мали здійснити штурмові й абордажні дії, провести висадку на захоплений об’єкт, знайти та ліквідувати бойовиків.

Як зазначив командир підрозділу спеціального призначення ВМС ЗС України, під час тренування спецпризначенці мали враховувати можливості безпечного підступу до судна, особливості вітру та хитавиці моря, щоб правильно використовувати штурмові драбини для висадки на борт.

Діставшись на борт судна, спецпризначенці починають пошуки тільки після того, як розділяться на дві групи, дістануться капітанського містка та машинного відділення.

“Рухаючись внутрішніми коридорами, група спецпризначенців виявила бойовиків та, ефективно застосувавши заходи вогневого впливу, знищила противника. У кормовій частині судна, заблокувавшись в одному з приміщень, активно відстрілювалась інша група незаконних збройних формувань. Бійці швидко погасили войовничий запал ворога та ліквідували бойовиків. Одного з них удалося захопити з допомогою наручників,” – розповіли легенду тренувань в АрміяInform.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН