Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Творчий дитячий квартирник відбудеться у Херсоні

10 травня у Херсоні розпочинається творчий флешмоб “Дитячий квартирник”. Триватиме він до 1-го червня – Дня захисту дітей. В умовах карантину до нього можуть долучитись діти з сольними номерами або сімейні ансамблі.

Про це Суспільному розповіла одна із організаторок заходу, головна спеціалістка управління культури Херсонської міської ради Марина Друзьякіна

Учасники мають записати відео в домашніх умовах з виконанням одного твору та з 10 травня і до 1 червня викласти відео у події Творчий флешмоб «Дитячий Квартирник» на Facebook.

“Дитячий квартирник” проводиться серед мистецьких шкіл нашого міста. Таких шкіл чотири: три музичні школи і одна школа мистецтв. Вихованці дитячих шкіл беруть участь: солісти-інструменталісти або солісти-вокалісти, допускаються сімейні ансамблі – це в умовах карантину. Всі ці діти зараз знаходились кілька місяців на дистанційному навчані з викладачами музичних шкіл, а тепер вони обирають для себе найулюбленіший чи найцікавіший твір, представляються хто вони, з якої школи, і в домашніх умовах виконують цей музичний твір. Так само беруть участь і театрали, і танцюристи. Таким чином ми відкриваємо нові можливості для свого власного творчого розвитку, нові методи використовуємо у мистецькій освіті. До Міжнародного дня захисту дітей, який буде першого червня, це буде такий собі найдовший концерт”, – розповіла Марина Друзьякіна.

Вона додала, що всі учасники отримають дипломи, а діти, чиї відео найбільше вподобань приз глядацьких симпатій.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН