Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині виявляють домогосподарства із незаконним використанням води (Фото)

4 травня на південній частині Великої Лепетихи проведено рейд по виявленню фактів незаконного використання води з центрального водогону. У рейді взяли участь голова Великолепетиської районної державної адміністрації Євген Холодар, селищний голова Микола Сінькевич, начальник Великолепетиського СКГ «Сількомунгосп» Андрій Періг, депутати та представники селищної ради, працівник поліції.

Доки одні поливають городи, інші не мають змоги навіть напитися, більше того, на деяких вулицях води не бачили ще з Великодніх свят. У ході рейду в одному із домогосподарств виявлено безоблікове використання води (лише уявіть собі у якій кількості її використовували для поливу городу), у іншому – багатокубова наповнена ємність (господарі, гублячись у своїх словах, до пуття і не пояснили, звідки у ємності вода, адже її кількість не співпадає з показниками лічильника за останній час, а город поливається). Щодо порушників вжито відповідні заходи.

Під час рейду спілкувалися з жителями, спостерігали, що деякі люди все одно поливають насадження, не зважаючи на те, що у сусіда, чи жителів сусідніх вулиць води немає взагалі.

Великолепетиська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН