Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Реконструкція системи водопостачання у Великолепетиському районі відбудеться лише при залученні коштів з держбюджету

У Великій Лепетисі існує одна дуже велика та  болюча для всіх мешканців проблема. По декілька разів на місяць люди змушені залишатися без води через часті пориви на водопровідній мережі.  Це і не дивно, адже її знос становить 85%. 

Відповідно до виготовленого проекту «Реконструкція  системи водопостачання смт Велика Лепетиха, Великолепетиського району, Херсонської області» необхідна дуже велика сума коштів, яка, на жаль,  місцевому  бюджету не під силу. Тому, з  проханням клопотати перед Кабінетом Міністрів України щодо виділення цільових коштів з Державного бюджету  у 2020 році для реалізації вказаного проекту були направлені листи народному депутату України І. Колихаєву, прем’єр-міністру України О. Гончаруку. 

З цього приводу у приміщенні селищної ради зустрілися селищний голова Микола Сінькевич, голова Великолепетиської  районної державної адміністрації Євген Холодар, начальник фінансового управління РДА Ірина  Мамаєва, заступник селищного голови Олег Кислий, начальника відділу містобудування, архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій РДА Наталія Михайлюк. 

Серед іншого мова йшла про чотири черги реалізації проекту, фінансову сторону питання. Під час плідної розмови було вирішено: з нового року, за наявністю коштів у місцевому бюджеті, провести експертизу проектної документації будівництва, щоб у подальшому  залучати до співфінансування  кошти з державного бюджету.

Під час продуктивної робочої зустрічі голови знайшли порозуміння та дійшли одностайної думки: лише завдяки змістовній  співпраці і підтримці усіх рівнів влади вдасться реалізувати поставлені плани.

Великолепетиська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН