Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці за ініціативи міського голови Володимира Коваленко стартувала акція “Допоможи ветеранам!”

4-го травня Новокаховський міський голова Володимир Коваленко, секретар міської ради Олександр Лук’яненко та депутати міської ради – Віталій Кубатко, Лариса Скребовська, Наталія Марченко, Сергій Євстратов та Сергій Хоменко розпочали відвідувати ветеранів з щирими привітаннями зі святом Перемоги, словами подяки та матеріальною допомогою!

А відвідувати ветеранів було з чим, бо з метою соціальної підтримки ветеранів за ініціативи міського голови Володимира Коваленко та депутатів Новокаховської міської ради було прийнято рішення про виділення матеріальної допомоги ветеранам Другої світової війни у розмірі 1000 гривень.

Крім грошової допомоги Новокаховським управлінням соціального захисту населення та міською радою ветеранів ( голова- Папуша Д.С.) закуплено 35 продуктових набори для кожного ветерана.

В акції “Допоможи ветеранам!” вже традиційно прийняв участь приватний підприємець – Сергій Леліков ( кондитерська фабрика “Країна Солодощів”), який підготував ветеранам 35 продуктових набори ( по 2 коробки солодощів, та пакунок з ковбасними та м’ясними виробами ), за що йому велика подяка і від ветеранів, і від міської ради!

Привітання ветеранів продовжиться і в наступні дні, про що ми обов’язково будемо повідомляти!

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН