Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі капітально відремонтовано дорогу біля церкви (Фото)

Оперативно та якісно виконали ремонт найбільш проблемної ділянки по вулиці Введенській, в районі дерев’яної церкви. Раніше, в 2018 та 2019 роках, коштами міського бюджету на інших ділянках цієї вулиці були виконані роботи із заміни та капітального ремонту асфальтного покриття. Однак відрізок дороги від вулиці Костя Гордієнка до вулиці Різдвяної залишився невідремонтованим. Минулого тижня сюди зайшла техніка та в стислі строки виконала підрядні роботи.

Відновлення дорожнього покриття на цій вулиці вирішує одразу кілька важливих питань для міста. Перш за все, це курсування міського автобуса по вулиці Введенській, що є більш зручним та звичним для бериславців, а також зміна маршруту вантажного транспорту. Свято-Введенська церква, як туристична пам’ятка, також повинна мати зручну розв’язку та якісні під’їзні шляхи.

Звернувшись до керівників області, міська рада домоглась, щоб цей відрізок було включено до плану фінансування за рахунок коштів обласного бюджету. Департамент будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської обласної державної адміністрації оголосив тендер на виконання «Капітального ремонту дороги вулиці Введенської (від вул. Костя Гордієнка до вул. Різдвяної) в м.Бериславі Херсонської області». І за результатами електронних торгів, найкращу ціну запропонувало Дочірнє підприємство «ЛІДЕР» (Одеська область). Згідно технічного завдання, підрядник має виконати роботи з влаштування дощової каналізації, колодязів та дощоприймачів. Закінчивши з цими підготовчими роботами, виконуються до роботи з вкладання асфальтобетонного покриття.

З відкритих джерел відомо, що ДП «Лідер» (директор Анатолій Жураківський) активно працює на території Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, має 16 укладених договорів за перші місяці 2020 року.

За інформацією, яку надав журналістам газети «Маяк», керівник бригади ремонтників Андрій Дзюба, виявилось, що вся техніка, задіяна на будівництві дороги, не орендована, а власна і належить ДП «Лідер». Матеріали, що використовуються у роботі, а це бордюри, тротуарна плитка, асфальтобетонні суміші тощо, виготовляються також на цьому підприємстві. Тобто, закупляють лише пісок та щебінь.

У короткий термін, без затримок, було відремонтовано цей відрізок дороги, в цьому випадку «час це гроші» звучить дуже актуально, адже ремонтну бригаду ДП «Лідер» чекають інші об’єкти в різник куточках півдня України.

Бериславська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН