Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пенсіонери Нижньосірогозького району отримали продуктові набори від фонду “Життєлюб”

Одинокі пенсіонери з Нижньосірогозького району отримали 328 наборів базових продуктів в рамках акції ”Замовте продукти для Ба та Ді”. Ще 147 продуктових наборів надійшло від інших благодійників 

Акцію запустили благодійний фонд “Життєлюб”, ROZETKA і “Нова пошта” для підтримки літніх людей, як найбільш вразливої категорії через коронавірус.

— Продуктові набори доставили додому літнім одиноким людям соціальні працівники, дотримуючись усіх карантинних вимог, — розповідає Нижні Сірогози.City начальник управління соціального захисту населення Нижньосірогозької райдержадміністрації Інна Пашко. — Жителі Сірогозщини — адресати такої допомоги — вдячні організаторам за підтримку під час дії карантинних заходів.

Нагадаємо, як працює ініціатива. 

На сайті ROZETKA можна оплатити продуктовий набір “Життєлюб” — так званий “підвішений пакет”, що буде доставлений пенсіонерам — людям літнього віку, які входять до найбільш вразливої до коронавірусу категорії.

Наприкінці кожного дня фонд “Життєлюб” розподіляє всі “підвішені” пакети між містами, що беруть участь у проєкті. “Нова пошта” формує та доставляє їх до соціальних служб, а команди соцпрацівників розвозять набори пенсіонерам.

Нижні Сірогози City

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН