Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Свіже Їж” продовжує забезпечувати городиною жителів України (відео)

Про це повідомляють на сторінці “Свіже Їж”.

Всім привіт! Це СвіжеЇж. Нарешті наш Їжачок оговтався від великої кількості замовлень та придумав, як їх найшвидше обробити та виконати. Але, насамперед, хочемо подякувати за Ваш вибір саме херсонських овочів, за слова подяки та підтримки, перепости та відгуки. Наразі ми просимо Вас набратися трошечки терпіння та дочекатися дзвіночків від Їжачка. До речі, хочу зазначити, що лідером продажів стали огірок, кабачок та редис, скоро ви вже будете смакувати херсонську городину.

Вчора на ваші електроні адреси Свіжеїж відправив листа усім, хто зробив замовлення на сайті https://yizh.online/. Там ми повідомили про організаційні моменти відправлень та оплату замовлень. Також ми знайшли помічників, які передзвонять Вам у найближчі дні та ще раз розкажуть деталі. Якщо щось не зрозуміло, Ви завжди можете звернутися до нас безпосередньо через соціальні мережі.
Ви постійно задавали нам питання, на кшталт: «СвіжеЇж — це хто? Скільки коштує доставка? А чи має ваша продукція органічний сертифікат? А чи можно відправити овочі родичам?»
Докладно розповідаємо.

1.СвіжеЇж, це Хто? Історія СвіжеЇжа розпочалася з фермера, який вирощував салати, спаржу, та не міг їх продати, бо ринок HoReСa не працює, а це був основний канал збуту. Ми зробили сайт, почали рекламувати продукцію, але продажів не було. Тоді ми подумали, що необхідно знайти інших виробників, які хочуть спробувати взяти участь у цій «авантюрі», працюючи в кооперації. Нашу ідею підтримала громадська організація «

Земля Таврії

», яка вже 5 років навчає херсонських фермерів вирощувати якісну продукцію та шукає для них канали збуту. Саме за допомогою цієї організації ми розширили асортимент, додавши виробників картоплі, редису, огірків, ну і звісно, куди ж без херсонських бджолярів та їхньої продукції — духмяного меду!

Спочатку ми були орієнтовані на споживачів м. Херсону, але несподівано про нас дізналась вся Україна, і цьому ми дуже раді. Основна мета СвіжеЇжа — доставка якісних та свіжих продуктів від херсонських виробників. Ми обов’язково знімемо відео про ініціатора цієї ідеї та про всіх учасників процесу, а поки про виробників, з якими ми працюємо, Ви можете прочитати тут https://hgozt.org/aboutus.
2.Чи наша продукція органічна? У нас поки що є тільки один офіційно сертифікований виробник, який постачає кавуни та виноград, тож незабаром і цей товар з’явиться у кошику СвіжеЇжа. Всі наші виробники вирощують продукцію з мінімальним вмістом нітратів. Вартість органічного сертифікування дуже висока, тому дрібний фермер не може собі це дозволити.
3.Скільки коштує доставка Новою Поштою? З нашого досвіду доставка замовлень через Нову Пошту до інших міст коштує від 40 до 120 грн., у залежності від ваги та об’єму посилки.
4.Коли Їжачок зможете відправити перші замовлення? Ми плануємо обробити та відправити першу частину замовлень вже сьогодні.

5.А чи можна замовити продукцію своїм батькам, та оплатити продукти та доставку? Звісно, можна. Якщо Ви маєте бажання оплатити з закордону, це питання ми вирішимо у понеділок. Більш того, пропонуємо писати відгуки з хештегом #ОвочіРодичам. Порадуйте своїх близьких свіжою херсонською городиною!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

2 коментарі

  1. 06.05.2020 р оплатила замовлення для достаки овочів від СВІЖЕЇЖ.09.05.2020р мені зателефонували і просили скинути квітанцію про оплату.Що я і зробила. З тих все затихло. Ні овочів, ні номера накладної , на мої запитаня ел.поштою ніхто не відповідає, телефони поза зоною. Гроші невеликі 385 грн, так бідкались фермери, що урожай пропадає. Думаю підтримаю вітчизняного фермера. Овочі не так вже мені і потрібні були. Я живу у приватному господарстві і вже потроху своє наростає. От і підтримала.

    1. Отримала свої овочі 20.05.2020.Все в дуже гарному стані,свіженьке. Хоча чекала дуже довго, але покупкою дуже задоволена. Так як за цей термін замовленої редиски вже не було, домовились і замінили на капусту. Буду замовляти ще.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН