Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці відновив роботу міський ринок

У відповідності до рішення Херсонської регіональної комісії з ТЕБ та НС  1 травня  у Новій Каховці відновив роботу продовольчий ринок, який належать КП «Новокаховський міський ринок».  

Як відомо, робота ринків дозволяється з дотриманням продавцями та покупцями санітарно-епідеміологічних вимог та соціальної дистанції. Тому саме на цей аспект звертали увагу кореспонденти Online НК, які відвідали павільон та торгові площадки ринку.

Зазначимо, що великого ажиотажу у мешканців Нової Каховки відновлення торгівлі  не викликало. Людей було небагато, більшість з них – в масках. Робочі місця продавців відгорожені поліетиленовою плівкою, покупці дотримуються необхідної дистанції.

Приємно вразило, що на вході до павільону працівник ринку у спецодязі вимірював температуру відвідувачам безконтактним термометром.

Торгівля з лотків на вулицях Промисловій та Тоговій відсутня взагалі, за винятком однієї точки, де продаж овочів вівся на землі.

На таких порушників мають впливати поліціянти, адже саме через таких продавців під загрозою закриття може опинитись весь ринок.

Для торгівлі саджанцями, овочами, розсадою на території нового ринку додатково виділено ділянки, де раніше були розташовані ряди «секондхенду».

Також щоденно на ринку слідкувати за дотриманням усіх необхідних вимог для роботи в умовах карантину будуть фахівці Держпродспоживслужби.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН