Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кіноконцертний зал “Ювілейний” відзначає 50 річницю від дня заснування

Кіноконцертний зал «Ювілейний» був побудований у 1970 році, за проектом інституту “Харківпроект”, архітектори Григорій Соколовський та Галина Скріпченко.

Кіноконцертний зал розташований на території колишньої Херсонської фортеці. У перші роки заснування був одним із найбільших на півдні України.

На сьогоднішній день ККЗ «Ювілейний» — це 2 х зальний кінотеатр. Велика зала на 1500 місць, де проходять концерти та масові заходи, як міста так і област, і маленька зала на 100 місць обладнана американською звуковою системою Dolby Digital, а також цифровим проектором німецької фірми Barco, який дає можливість дивитися фільми як 2D так 3D формата.
У просторому фойє розміщений бар, працює каса і Wi-Fi, створенна мала сцена із звуковим обладнанням для проведення різноманітних заходів.

Робота колективу націленна на максимальне задоволення уподобань відвідувачів, а саме формуючи оптимальний репертуар, ми працюємо з усіма компаніями-прокатниками, представленими на українському кіноринку.
Проводимо кіноклуби як для малечі «Капітошка», так і для тих кому 50+ «Голлівуд», кіноклуб для пенсіонерів «Старі фільми про головне…».

Для комфортності наших відвідувачів, створенний проект реконструкції фойє, з яким би хотіли ми вас сьогодні ознайомити.
І не зважаючи на тяжке сьогодення, ми сподіваємось, що цей проект, зовсім скоро буде реалізований у життя, тому що ККЗ «Ювілейний» є візитівкою Херсона та Херсонської області.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН