Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Врятованим від знущань в Одесі тваринам шукають нових господарів

14 собак, яких тримали у неприйнятних умовах у квартирі та вилучили у колишньої власниці, знаходяться на перетримці в Одеській муніципальній службі поводження з тваринами. Тут вони перебуватимуть, поки їм не знайдуть нових господарів, передає кореспондент Суспільного.

За словами головної лікарки Муніципальної служби поводження з тваринами Анастасії Ярчук, у одного з собак знайшли дефекти тазових кінцівок, невдовзі його відправлять на рентген. Це собака жіночої статі, тварині приблизно 3-4 роки, хворіє, ймовірно, на рахіт.

Собаки Одеса

“Є таке припущення, що вона постійно перебувала у сидячому стані. Те, що вона зростала саме сидячи. Вона не вставала, не ходила, і в неї зараз Х-подібні задні кінцівки. Зовнішньо вона здорова, але з кістками в неї були якісь травми”, – розповіла Анастасія Ярчук.

Наступним повезуть до лікарні цуценя. Зоозахисники попередньо встановили, що в нього також є проблеми зі здоров’ям.

“Облисіння – це скоріш за все, демодекоз, це нестача вітамінів, нестача сонячного світла. Цуценяті місяців 7. В нього проблема з оченятком – це, ймовірно, удар, більмо, тому що таке утворюється через механічне пошкодження”, – пояснила представниця Громадської організації Animal Sos Odesa Вікторія Козаченко.

Допомагають підтримувати тварин зооволонтери, які привезли до центру їжу та засоби дезінфекції.

Собаки Одеса

Тетяна почула зі ЗМІ історію про собак та вирішила одного забрати додому. Коли обирала, побачила, що один з них, трирічний, схожий на її померлого собаку.

Собаки Одеса

“Я взяла маленького собаку, тому що в мене такий самий маленький, але він від старості вже помер. Ми знаємо, як з ними поводитися, як годувати, в нас багато залишилося речей, продуктів харчування, тому цьому собаці буде добре в нас”, – розповіла жінка.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН