Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На території Новокаховської громади висадили велику кількість молодих дерев

Про це повідомляють на сторінці Новокаховської міської ради. Завершені заходи з весняного озеленення населених пунктів Новокаховської міської ОТГ.

Станом на сьогоднішній день висаджено 1776 одиниць молодих зелених насаджень ( 913 дерев і 863 кущі).
У тому числі в місцях загального користування ( територія парку, сквери, міські газони проїжджих вулиць), догляд за якими буде здійснювати комунальне підприємство «Екосервіс» висаджено 1063 одиниці (302-дерев, 761-кущів). Місця висаджування були наступними:
– На території міського парку від Палацу культури до Літнього кінотеатру та пам’ятника Шевченку- 803 од насаджень; в парку Слави-51 од; в сквері Афганців-21 од: по вул. Горького- 70 од.; по вул. Новоселівська -56 од.; по вул. Довженко- 19 од.; по пр. Дніпровський висаджено 43 молодих дерева.
– 713 насаджень (611 дерев і 102 кущів) були передані для озеленення власних та прилеглих територій з послідуючою відповідальністю за їх доглядом і поливом в бюджетні та комунальні заклади міста, ОСББ та ЖСК та для висаджування на території населених пунктів Дніпрянського, Райського, Веселівського та Козацького старостинських округів.

Всього висаджено 21 вид насаджень ( 11- дерева, 10- кущі) декоративних порід. В порівнянні з попереднім роком в поточному році кількість створених молодих насаджень зросла на 20 %.

На жаль, зафіксовано непоодинокі випадки крадіжок та нищення висаджених саджанців (територія міського парку, вул. Довженко, район школи № 8). Закликаю мешканців до бережливого ставлення до висаджених молодих насаджень. Давайте цінувати працю людей, які озеленяють Нову Каховку. Тільки зусиллями всієї громади можна зробити наше місто зеленим, квітучим, привабливим для проживання та відпочинку.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН