Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці пройшов волонтерський Book Slam

5 грудня – день волонтерів. У міської бібліотеки для дітей багаторічний досвід у роботі з волонтерами. І тому, саме цього дня сюди запросили дітей – майбутніх волонтерів.

Познайомитися з ними ближче допоміг тест «Знайомство із собою», який розповів, які ж діти будуть допомагати бібліотеці у виконанні обласної волонтерської акції «Мрій! Читай! Досягай!»

До дитячої бібліотеки прийшли веселі, добрі, творчі, кмітливі, щедрі, чуйні та винахідливі діти. І вони знають, що волонтер – це той, хто допомагає іншим. Бібліотекарі запитали їх, як розуміють вони людські цінності та попросили розв’язати проблемну ситуацію.

Дуже тішить, що діти розуміють сутність запропонованих завдань. А ще, вони дуже кмітливі, бо змогли віднайти букви, що заблукали, вірно встановити кордони слів, розв’язати метаграми та спробувати себе в ролі письменників. Дуже раділи, коли все вдавалося.

Та головне чекало усіх попереду. Троє із присутніх, учні 6-А класу гімназії: Дмитро Тодоріко та брати Лємєшеви – Дмитро та Михайло зняли буктрейлер про значення книги, де прорекламували книгу Д. Дефо «Робінзон Крузо».

Усі разом діти подивилися трейлер, після чого отримали завдання: скласти рекламу улюбленої книги. Найкращою була реклама книги «Коти – вояки» від Косован Варвари. Та всі підійшли до виконання завдання творчо.

Особливо зворушливою була реклама про пригоди дівчинки Аліси від Олександра Дяченко.

Відділ культури і туризму Новокаховської міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН