Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Не піцою єдиною: де у Запоріжжі замовити їжу, щоб було швидко, зручно та безпечно

Спалах коронавірусної інфекції змусив частково або повністю ізолювати міста по всьому світі. Запоріжжя не стало винятком. Карантин змінив ритм життя міста і паралізував багато сфер. Одними з перших закрилися кафе і ресторани. Однак це не привід відмовлятися від улюблених страв. Скрасити самоізоляцію допомагають сервіси доставки. Вони стали своєрідними посередниками між клієнтами й ресторанами. І хоча вдома створити атмосферу свята складніше, вже те, що можна продовжувати жити смачно, не може не радувати.

Різноманітність вибору

Не так давно замовити на дом можна було хіба що піцу або ролли. Але зараз, завдяки «Шашлик.Маркет», мі можемо більше не сумувати за пікніками. Досвідчені кухарі магазину знають безліч рецептів ароматних м’ясних страв для приготування на вугіллі. І пропонують своїм клієнтам шашлик, люля-кебаб, стейк, ковбаски з баранини, яловичини, телятини та свинини.

Пошановувачі птиці можуть замовити курча табака, перепелів, гострі крильця, запечену з фруктами качку. В асортименті присутні навіть, приготовані на вугіллі, індичі сердечка.

Не менш смачною виходить і риба на мангалі: сьомга, скумбрія, окунь, сом, товстолоб. А щоб урізноманітнити м’ясні страви, обов’язково придивіться до салатів, овочей-гриль, бринзи в лаваші.

Економія часу

Можна довго сперечатись про те, що гарна господиня зможе навіть вдома приготувати смачний шашлик. Але подивіться на це по-іншому. Страви на мангалі — це тривалий процес, який починається з розділу туші, приготування маринаду. Чи не краще витратити цей час на саморозвиток, спілкування з родиною, спорт або віддалену роботу?!

Простота оформлення

«Шашлик.Маркет» дбає про своїх клієнтів: докладне меню на сайті доповнене детальними описами й фотографіями. А зробити замовлення зможе навіть той, хто не так часто користується інтернет-магазинами. Просто додайте вподобані страви в «Кошик» і заповніть коротку анкету. Бажаєте ще простіше — дзвоніть за вказаними номерами.

Безпечне замовлення

Під час пандемії вкрай важливо дотримуватись правил гігієни. І компанія «Шашлик.Маркет» робить все можливе, щоб клієнти та співробітники залишались в безпеці:

  1. Весь персонал використовує маски та рукавички.
  2. Кожну зміну проводиться вологе прибирання та дезінфекція приміщень, кухонних інструментів, приладів.
  3. Кур’єри дотримуються рекомендацій епідеміологів, використовують антисептики, доставляють замовлення в рукавичках і масках.

А головне: всі страви проходять термообробку. Високі температури не залишають вірусам та бактеріям ні єдиного шансу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН