Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільник “Херсонводоканалу” прокоментував ситуацію з проблемою водопостачання

Михайло Черемис розповів у соціальних мережах про причини вчорашніх проблем з водопостачанням:

Друзі, не витримали ми вчора перевірку “на зрілість”. Не зважаючи на наші постійні рекомендації, прохання, щоб містяни набирали запаси води на час проведення дизинфекції на протязі дня, майже все місто, як по команді,відкрили крани з 19-00 години. І хоча ми готовились до цього, зробили необхідні запаси води в резервуарах, включили необхідну кількість насосів, додатково включили свердловини, але мережі не спроможні були пропустити пікові водорозбори, які зросли у 3-4 рази у порівняні з штатним режимом.

Через це відбулось розбалансування гідравліки і в окремих районах міста вода зникла або почала поступати з перебоями, а насоси підкачки почали “вихоплювати” воду з трубопроводів, зриваючи відклади та нарости і у кранах з’явилась коричнева вода. Ситуацію вдалось стабілізувати близько 23-00. Сподіваюсь, що за годину, що залишилась до зупинки водопостачання вам друзі вдалося набрати запаси води.

Будем аналізувати, робити висновки, вносити корективи щоб не допускати подібне у майбутньому. Не знаю чи доречно , але прошу вибачення за таку ситуацію і все таки прошу вас друзі дотримуватись наших рекомендацій для нашого спільного блага.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН