Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дезінфекцію водопровідних мереж проведуть у Херсоні наступного тижня

Відповідно до розпорядження міського голови від 25.02.2020 №38р   з 00 -00 годин 28 квітня до 12-00 годин 29 квітня 2020 року буде проводитись щорічна планова  дезінфекція  водопровідних мереж міста Херсона (окрім мікрорайону “Корабел”).

В зазначений проміжок часу вода в міській водопровідній мережі буде відсутня або подаватись з високим вмістом реагенту. Користуватись водою з водопроводу в цей період забороняється.

За бажанням можна  виконати промивання та дезінфекцію внутрішньобудинкових мереж. 29 квітня після 8-00  при появі тиску води у мережі відкрити крани на 5-10хвилин. Водою з крану в цей час можна вимити під’їзди багатоквартирних будинків.

На період дезінфекції водопровідних мереж необхідно  завчасно запастись водою для питних та господарчих потреб.

Профілактичне знезараження водопровідних мереж міста в умовах карантину вкрай необхідне для безпечного користування послугами водопостачання.

Просимо дотримуватись правил власної гігієни та з розумінням поставитись до процесу дезінфекції мереж, який у теперішній ситуації боротьби з інфекцією має особливе значення для нашої з вами екологічної безпеки.

Водоканал

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН