Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

1200 дерев висадили у 8 областях України працівники Нібулона

Про це повідомляється на фейсбук сторінці ТОВ СП Нібулон:

– На початку березня 2020 року наші підрозділи у м. Миколаєві та Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Київській, Полтавській, Хмельницькій, Житомирській та Луганській областях України висадили близько 1200 одиниць зелених насаджень – саджанців дерев, кущів та квітів. Загальна сума проєкту становить більше 160 тис. грн

Ділимось з вами зараз цими позитивними світлинами

– «НІБУЛОН» працює системно, а це значить, що така ініціатива є черговою та не останньою для компанії. Так, минулого року в с. Тернівка Запорізької області після закінчення будівництва перевантажувального термінала (філії «Тернівська») компанія висадила 862 саджанці декоративних та плодових дерев і 116 кущів троянд. А восени 2020 року на території нового перевантажувального термінала в с. Мар’янське Апостолівського району Дніпропетровської області заплановано озеленення та впорядкування території площею 5,4 га, що передбачає висадку 350 саджанців дерев та 2500 саджанців кущів, улаштування газонів та квітників. Для реалізації планів з озеленення передбачено 1,5 млн грн, – розповідає Alla Izmesteva, начальник відділу охорони навколишнього середовища компанії.

Ми щорічно спрямовуємо значні кошти на захист довкілля та озеленення, насаджуючи як декоративні, так і плодові дерева та кущі. Усі наші філії мають зелені зони та зони відпочинку, які кожне підприємство прагне оформити якнайкраще, а інколи проводяться й неформальні змагання хто кращий. Тому усі ділянки доглянуті та мають привабливий вигляд, що завжди відзначають наші партнери та гості.

Пам’ятайте, що кожне висаджене дерево  – це вклад у майбутнє усього світу, крок вперед у подоланні екологічної кризи, чого сьогодні так потребує наша планета  Поки хтось лише планує – ми діємо, й за останні роки компанія висадила 29 000 одиниць зелених насаджень.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН