Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Незаконну парковку влаштували в херсонському парку

Про не найкращий стан міських парків херсонців наголошували неодноразово. Це стосується не лише маленьких, а й центрального – “Шевченківського”.  Архітектурні пам`ятки та тротуари вже давно потребують реконструкції, клумби нових квітів і щоденного порядку. Та це все не для Херсона. Вчора секретар міської ради Олена Урсуленко опублікувала у мережі жахливі світлини, які черговий раз підтверджують про беззаконня та свавілля.  На фото чітко видно, що частина парку перетворилася на незаконну парковку.

Власників транспортних засобів не лякають навіть таблички з попередженням про штрафи. Як кажуть, їм закони не написані.  “Шевченківський” має статус – парку з чіткими межами, а також статус пам’ятки архітектури та містобудування місцевого значення. Опікується ним комунальне підприємство, на діяльність якого систематично з бюджету Херсона депутати виділяють кошти.

Також в структурі органів виконавчої влади є і департаменти, і управління, й інспекції, які повинні слідкувати за тим, аби парк був безпечним і охайним. Але ж, на жаль, і тут парковка, і стоянка”,- прокоментувала Олена Урсуленко.  Нагадаємо, опікується даною територією комунальне підприємство “Парки Херсона”, яке щороку отримує кругленьку суму з міського бюджета на належне утримання. Директором даного КП є Сергій Білоковиленко. 

За словами директора КП, встановити обмежувальні стовпчики – погана ідея. Аргументує тим, що під час надзвичайних ситуацій медики та пожежники не матимуть змоги належно під`їхати. 

Мій Херсон

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН