Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова обласної ради зустрівся з активістом Кулєшовим

Голова Миколаївської обласної ради вікторія Москаленко за участі радника голови Миколаївської обласної ради з питань учасників АТО та їх сімей Вікторії Матієнко зустрілись з учасником АТО Вадимом Кулєшовим.

Сім’я Вадима Кулєшова зіткнулась з величезною проблемою – згорів їх будинок. Звичайно, після всього, що Вадим побачив на власні очі воюючи за нашу безпеку та незалежність на Сході України в зоні ООС/АТО єдине чим він переймався, коли побачив пожежних біля свого палаючого будинку – чи жива його сім’я. На щастя, рідні учасника АТО Вадима Кулєшова не постраждали.
Проте сьогодні сім’я втратила будинок й власними силами та коштами не мають змогу купити новий. Вадим бажає й надалі проживати в с. Лупареве Вітовського району, адже звик до щоденної господарської праці на власному подвір’ї.

Вікторія Москаленко доручила своєму раднику взяти на контроль цю ситуацію та написати звернення на ім’я голови Галіцинівської ОТГ Івана Васильовича Назар з проханням негайно провести сесію та виділити кошти, щоб придбати будинок для сім’ї на умовах співфінансування 50/50 з місцевого та обласного бюджету відповідно до комплексної Програми «Турбота».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН