Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для миколаївців влаштували віртуальну книжкову виставку

Напередодні Всесвітнього дня книги і авторського права, який 23 квітня відзначає світова спільнота, миколаївці стануть учасниками однієї з найважливіших культурних подій міста – щорічної виставки місцевих видавництв «Миколаївська книга».

У цьому році в зв’язку з введенням в країні обмежувальних карантинних заходів XVIIІ виставка місцевих видавництв «Миколаївська книга-2020» проходить з 21 по 30 квітня у віртуальному форматі.

Організатором книжкового форуму є Центральна міська бібліотека ім. М. Л. Кропивницького за підтримки управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколаївської облдержадміністрації та управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради.

Контент цьогорічної виставки розміщено на сайті бібліотеки (www.niklib.com/home.ua).

На виставці «Миколаївська книга» 2020 року презентовано понад 100 нових книг миколаївських видавництв, видавничих центрів. За минулий 2019 рік на Миколаївщині видано 193 найменувань книг і брошур загальним накладом 42,4 тисяч примірників. Варто зазначити, що за міською комплексною програмою «Культура» у 2019 році до бібліотек міста надійшло 28 назв книг на суму 274 850 грн.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН