Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

77 випадків захворювання на Херсонщині та нова партія захисних засобів: про що розповів на брифінгу заступник голови ОДА

23 квітня під час брифінгу керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, заступник голови ОДА Вадим Чабан сказав, що днями медики Херсонської області отримають чергову партію засобів індивідуального захисту:

“Щойно за підсумками наради з офісом Президента стало відомо, що прибув новий транспортний літак і наша область отримає додатково близько 10 тисяч респіраторів та 6 тисяч захисних костюмів для медичних працівників”.

Вадим Чабан сказав, що станом на 23 квітня в області лабораторно підтверджено 77 випадків захворювання на COVID-19, з них один летальний і 10 людей одужало. Найбільша кількість інфікованих, 45 осіб, в Олешківському районі:

“Місто Олешки- 29 випадків, Ліві Солонці -12, Підлісне, Кринки і Тарасівка – по 1, в Голопристанському районі – 9, у Новій Каховці – 7, Гола Пристань та Гладківка по одному. Десятеро людей у Херсоні, 3 – у Генічеську, 7 – в районі м. Нова Каховка, в Дніпрянах 5. По 1 в Чаплинці, Чоронобаївці, Хрещенівці Нововоронцовського району.

За останню добу 5 нових випадків, 3 людини з Олешківського району. Це чоловіки 32 і 42 років і дитина 8 років. Стан їх задовільний, вони перебувають на самоізоляції. І 2 людини з діагнозом пневмонія: жінка 66 років, перебуває в обласній інфекційній лікарні, стан середньої тяжкості, і дитина 11 років, стан середньої тяжкості. Підключення до апарату ШВЛ не потребує”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН