Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великолепетиська РДА виділила кошти на ремонт доріг

На Херсонщині регіональну програму розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг міст та інших населених пунктів області на 2020 – 2022 роки.

До цієї бюджетної програми включено проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О220304 Миколаївка – Рубанівка за кошти державного бюджету на суму 4000,0 тис. грн. протяжністю 8,0 км. У травні буде визначено виконавця робіт за результатами тендеру.

У населених пунктах району за кошти державного бюджету планується провести капітальний ремонт вулиці Лермонтова у смт Велика Лепетиха на суму 4400,0 тис. грн., протяжність ділянки ремонту складає 1,8 км.

З бюджету селищної ради направлено кошти у сумі 125 тис. грн. на розробку проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт відповідної вулиці. До початку травня планується провести тендер з метою визначення підрядної організації, яка здійснюватиме капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Лермонтова. У селі Мала Лепетиха проводиться капітальний ремонт вулиць Калашникова на суму 1200,0 тис. грн. з протяжністю ділянки ремонту 0,6 км та Козацької на суму 1200,0 тис. грн. з протяжністю ділянки ремонту 0,6 км у с. Мала Лепетиха. З бюджету сільської ради виділено кошти на суму 120 тис. грн. на розробку проектно-кошторисної документації цих вулиць. Станом на 21 квітня 2020 року проведено попереднє планування дорожнього одягу вулиць та покриття з дрібнозернистого асфальтобетону вулиці Калашнікова.

Великолепетиська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН