Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні розробляють першу у світі соціально-комерційну мережу

Стартап Pytag, який отримав відзнаку українського уряду, змінив концепт. Херсонець Олег Попов вирішив піти далі, розробивши першу у світі соціально-комерційну мережу. Проект почне працювати у травні 2020 року, а користувачі вже можуть зареєструватись в системі через сайт чи бот в Telegram.

Засновник “Пайтег” Олег Попов впевнений, що перша соціально-комерційна мережа стане справжнім спасінням для фермерів та домашніх господарств, які не можуть реалізовувати свою продукцію, тим паче під час всесвітнього карантину. Кожна людина зможе продавати свої продукти, адже Pytag об’єднає всіх учасників товарних ринків (продавців, покупців та сервіси), видаючи їм найоптимальніші пропозиції. Розробники хочуть встановити рекорд по доставці продуктів додому – до 30 хвилин.

Pytag стане в нагоді кожному, адже він надасть можливість замовити продукти звідусіль з оптимальною доставкою” – каже Олег Попов.

На початках соціально-комерційна мережа почне працювати в Україні, а саме в Херсоні. Згодом проект буде охвачувати не тільки Україну, а і весь світ.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН