Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська обласна асоціація футболу допомагає лікарям діставатися до роботи

Херсонська обласна асоціація футболу вже місяць здійснює щоденне перевезення працівників Херсонської обласної інфекційної лікарні. Про це повідомили у соцмережах.

У період посиленого карантину Координаційний штаб Херсонської обласної асоціації футболу, створений на підтримку ініціативи УАФ щодо боротьби з поширенням вірусу COVID-19, продовжує свою роботу.

Вже майже місяць автомобілем ХОАФ здійснюється щоденне перевезення працівників Херсонської обласної інфекційної лікарні. Лікарі зараз працюють у посиленому режимі. Більшість хворих з підозрою на коронавірус з міста та області обстежуються та лікуються саме тут. Лікарня має для цього необхідні медикаменти та необхідне обладнання, в тому числі апарати штучної вентиляції легень, також заклад оснащений спеціальними боксами і має в наявності апарат для високоточної діагностики на Covid-19. Медики роблять усе, щоб якомога ефективніше подолати поширення пандемії. Тому дуже важливо, щоб їх допомога була вчасною і у них не виникало складнощів дістатися до роботи.

Нагадаємо, що крім перевезення медичних працівників Координаційний штаб Херсонської обласної асоціації футболу здійснює допомогу ветеранам футболу Херсонщини в доставці продуктів харчування чи ліків, та співпрацює з Єдиним антикризовим штабом Херсонської області.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН