Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителів Херсонщини закликають святкувати Великдень вдома

На сайті Білозерської селищної ради людей закликали у свята залишатися вдома:

– Шановні мешканці Білозерської громади!

19 квітня ми  разом відзначатимемо одне з найбільших релігійних свят – Великдень, яке пов’язане з масовим богослужінням та освячуванням великодніх страв!
Проте, світова пандемія COVID-19 внесла свої корективи у наше життя! Тож, сьогодні, ми звертаємося до всіх священнослужителів громади  щодо беззаперечного  дотримання  карантинних заходів! Зрозумійте, селищна рада в жодному разі не створює перешкод в проведенні богослужінь, чи тим більше позбавляє участі в спільній молитві! Наша  головна мета  – це захистити  людей від можливого зараження коронавірусною хворобою!

Шановні друзі,  усвідомте ситуацію, що склалася! Скупчення людей – сьогодні найнебезпечніше, що може бути. Це прямий спосіб зараження. І кожен має бути свідомий того, що відповідає не тільки за себе, а й за здоров’я своїх  близьких, родичів та людей навколо.  Залишіться вдома та відзначте Великдень лише в колі родини!  Утримайтесь від відвідування храмів на Великдень! Тим більше, що долучитися до церковних служінь сьогодні буде можливо онлайн – триватиме пряма трансляція на українських телеканалах.

Сподіваємося, що завдяки вашому відповідальному ставленню, високій свідомості й спільній домашній молитві країні вдасться швидше перебороти хворобу та повернутися до звичного ритму життя! Бережіть себе!

Дякуємо  за розуміння та виваженість в цей непростий для всього світу та нашої України час.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН