Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині два населені пункти закриваються на карантин

Важлива інформація для жителів міста Олешки та села Малі Копані Голопристанського району. 9 квітня в Херсонській обласній державній адміністрації відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-егологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Прийнято рішення запровадити у вказаних населених пунктах додаткові обмежувальні заходи з недопущення поширення коронавірусної хвороби. Адже саме там зафіксовано збільшення кількості хворих на коронавірус.

Увага❗️ Починаючи з 13:00 години 11 квітня і до 06:00 год. ранку 13 квітня місто Олешки та село Малі Копані будуть закриті на в’їзд-виїзд, там будуть проводитися дезинфікуючі заходи. Такі критичні обмеження вводяться для зупинки розповсюдження коронавірусу.

У місто Олешки зможуть в’їхати лише громадяни, які мають там прописку. На виїзд нікого не пускатимуть. Село ж Малі Копані повністю закривається. Жителям цих населених пунктів категорично заборонено виходити з дому та пересуватися по вулиці. Тож просимо громадян уже зараз, поки є час, закупити продукти харчування, ліки та засоби особистої гігієни.

В місті Олешки будуть встановлені 5 карантинних блокпостів, в Малих Копанях – 2.

Як зазначив начальник Головного управління Національної поліції Херсонської області Олександр Прокудін, поліція контролюватиме дотримання громадянами карантинних заходів, шляхом цілодобового gатрулювання. Просимо місцевих жителів не лякатися і не панікувати, а дослухатися до порад і підготуватися до тимчасових обмежень. Якщо це зробити, то ситуацію вдасться утримати і почати виходити з карантину вже у травні. В іншому випадку є ризики, що карантин триватиме до осені.

Боротьба з епідемією залежить від кожного з нас. Давайте зупинимо коронавірус разом!

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН