Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві волонтери продовжують допомагати учасникам АТО та ООС

Під час карантину, пов´язаного із розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19, значною мірою скоротився обсяг інформації пов´язаний із війною на Сході України, буденним життям учасників антитерористичної операції/ операції об´єднаних сил і членів їх родин. Та проблема анексії частини території нашої країни, втім як і надскладні питання родин учасників бойових дій, матусь і дружин, дітей загиблих захисників територіальної цілісності і незалежності держави, нікуди не зникли. Більше того, вони ще й загострилися.

О «Асоціація учасників та інвалідів АТО» збирає продуктові набори, питну воду, сокову продукцію та багато іншого, щоб допомагати комфортно перечекати карантин удома родинам миколаївських Героїв. Задля безпеки усі волонтери у масках. У цьому мала змогу переконатися радник голови Миколаївської обласної ради з питань АТО, ВПО та родин загиблих учасників бойових дій Вікторія Матієнко, яка 16-го квітня здійснила коротку ділову зустріч з представниками асоціації. Формувати набори допомагають небайдужі спонсори та меценати.

«У надскладний для України і Миколаївщини час члени нашої громадської організації мобілізувалися задля реалізації соціально-необхідної справи. Під час короткої зустрічі я подякувала ГО «Асоціація учасників та інвалідів АТО» від імені голови Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко, від себе особисто за їх жертовність і готовність простягнути руку допомоги усім, хто цього потребує. Слова глибокої вдячності від депутатського корпусу облради та Вікторії Вікторівни передала людям, які допомагають сьогодні продуктами харчування, соковою продукцією для формування наборів»,- зазначила Вікторія Матієнко.

Миколаївська обласна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН