Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

57-річна жителька Херсонщини організувала наркобізнес

У Херсоні затримали групу осіб, яких підозрюють у збуті важких наркотиків на території Херсонської області. Усі учасники групи є раніше судимими за наркозлочини. Під час проведення обшуків у них вилучили велику кількість зброї, банківські картки, мобільні телефони, гроші, автомобілі та наркотики вартістю 350 тисяч гривень.

Поліцейські з’ясували, що організаторкою незаконного бізнесу є 57-річна жінка, яка упродовж кількох років мала великий вплив на «наркобізнес» в двох районах області. Вона налагодила канал постачання екстракційного опію з сусідньої області. Її спільники виготовляли ацетильований опій, а інші відповідали за приймання замовлень, фасування та збут.

Начальник управління протидії наркозлочинності поліції Херсонщини Андрій Денисьєв розповів, що підозрювані постійно змінювали телефони, адреси проживання та автомобілі. Наркотики збували за допомогою «закладок» та особисто в руки перевіреним покупцям, для яких кожні три дні змінювали слово-пароль при замовленні наркозілля. До кожної дози важкого наркотику вони додавали ще й пігулку димедролу для підсилення ефекту наркозілля. Гроші отримували на банківські картки.

Під час проведення 13 санкціонованих обшуків у зловмисників вилучено 300 мл екстракційного опію (маляс), 570 мл ацетильованого опію, 120 пігулок димедролу, 50 мл прекурсорів, значну кількість пістолетів та саморобний автомат.

Відділ комунікацій поліції Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН