Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині жінка самовільно покинула обсервацію і поїхала до Києва

Жінка самовільно покинула обсервацію з санаторію “Куяльник” в Одесі. Про це, під час спільного з поліцією та прикордонниками брифінгу, повідомив голова обласної адміністрації Максим Куций.

За його словами, у трьох людей, які знаходились на обсервації в санаторії, погіршився стан здоров’я та їх госпіталізували до Одеської інфекційної лікарні. Проте одна з цих пацієнтів самовільно покинула лікарню після того, як в неї взяли аналізи.

За даними пресслужби ОДА, у всіх пацієнтів з “Куяльника”, негативні результати ПЛР-тестування на коронавірус.

Наразі жінка знаходиться у Києві, розповів начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Олег Бех.

“Людина на даний час знаходиться вже у місті Києві. Відносно неї буде прийнято рішення і складений адміністративний протокол”, – розповів Бех.

Всього, за даними ОДА, обсервації в Одеській області знаходяться 70 людей, які прибули з-за кордону. Вони перебувають на базах у санаторії “Куяльник” та місті Южному, їх забезпечили всім необхідним, зазначив голова ОДА Максим Куций.

Також до Одеси мають прибути два судна з українцями, одне з яких було в порту Італії. Про це розповів керівник Південного регіонального управління Держприкордонслужби Сергій Мул.

“На контролі тримаємо прибуття двох суден. Одне з яких 3 квітня здійснило захід до італійського порту, інший – це вітрильний катамаран з екіпажем 12 громадян України”, повідомив Сергій Мул.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН