Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 2 тисячі звернень платників розглянула Херсонська податкова

За перший квартал 2020 року до податкової служби області надійшло 2418 звернень від громадян та платників податків Херсонщини. Про це повідомили спеціалісти управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

У найбільшій частині отриманих звернень, або 63 відс. херсонців цікавали проблемні запитання сплати податку на землю, податку на нерухоме майно – 11,1 відс., отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків – 4,3 відс., інші питання, які належать до компетенції ДПС – 7,1відс. отриманих заяв.

Керівним складом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проведено 11 особистих прийомів громадян, під час яких найчастіше спілкувалися з питань єдиного соціального внеску – 45,4 відс. та питання податкової політики – 36,3 відс. звернень.

Всі звернення розглянуто відповідно встановлених законодавством термінів, платники та громадяни отримали детальні відповіді та коментарі провідних спеціалістів податкової служби області.

Нагадуємо: у зв’язку з введенням заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), проведення особистих прийомів громадян призупинено до завершення періоду дії введених заходів.

Слідкуйте за актуальними податковими новинами на сторінках Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на офіційному субсайті вебпорталу ДПС , у Facebook та на каналі в YouTube .

Бережіть себе – користуйтеся електронними сервісами ДПС .

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН