Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Більшість хворих на коронавірус на Херсонщині мають стан середнього ступеня важкості

Стан хворих і нові випадки захворювання на COVID-19 – голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв розповів на брифінгу про ситуацію з коронавірусом в області. За його словами, в області постійно роблять ПЛР – тести.

Минулої доби (8 квітня – ред.) Херсонським обласним лабораторним центром міністерства охорони здоров′я було зроблено 128 таких тестів, розповів голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв:

“Три нові випадки зафіксовано за минулу добу. Це зокрема жінка 59-ти років, медичний працівник з Олешківського району, яка контактувала з раніше встановленою хворою на COVID-19. Також жінка 49-ти років і її 12-річний син з Голопристанського району. Вони також контактували з хворою, у якій раніше виявили коронавірусну інфекцію в Голопристанському районі. Всі почуваються добре. Скарг не має. За всіма хворими, у яких виявлений COVID-19 встановлений медичний нагляд. Всього у нас 17 хворих, точніше вже 16, бо сьогодні ми очікуємо повну виписку з лікарні дівчини, яка мала діагноз COVID-19 з Генічеськa. Ми маємо один летальний випадок – жінка 68-ми років з Олешок. У закладах медичних перебуває 11 хворих. Легкого ступеня 3 особи, середнього – 6 осіб, важкого ступеня – 2 особи. Дома перебуває 6 осів і стан їх задовільний”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН