Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Нової Каховки отримали продуктові набори, зібрані небайдужими людьми онлайн

Перші продуктові набори від небайдужих громадян у рамках спільного проєкту від благодійного фонду Життєлюб , служби доставки Нова Пошта та інтернет-магазину ROZETKA отримали жителі Нової Каховки. Про це повідомляє очільник ХОДА Юрій Гусєв.

Місто стало експериментальною платформою на Херсонщині, де в рамках проєкту було доставлено 400 продуктових наборів із запланованих 1500.
Долучитись до ініціативи дуже просто. Кожен із нас може допомогти вразливим верствам населення, оплативши набір необхідних продуктів.
На сайті ROZETKA ви можете “підвісити” (оплатити) базовий набір продуктів, який забезпечить харчування людини на 2 тижні.
Склад набору підібрав благодійний фонд “Життєлюб”, який допомагає літнім людям вже 5 років. Він же розподіляє набори по містах-учасниках. Rozetka передає продукти до складів Нової пошти, де їх сортують і доставляють до соціальних служб міст. Допоможемо разом тим, хто зараз так потребує допомоги! Долучайтесь до проєкту і ви!

Проєкт стартував 3 квітня і триватиме до 23 квітня. Пакети з продуктовими наборами доставляють соціальні працівники територіальних центрів разом з волонтерами просто до помешкань пенсіонерів.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН