Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чаплинському районі готуються протистояти африканській чумі свиней

7 квітня у Чаплинській РДА провели засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації. Розглянуто питання про епізоотичну ситуацію щодо африканської чуми свиней на території Херсонської області та вжиття заходів щодо недопущення занесення збудника цього захворювання на територію району та забезпечення готовності служб та органів місцевого самоврядування до спільних дій в разі виникнення захворювання на африканську чуму свиней на території Чаплинського району.

У комісії брали участь начальник Чаплинського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Тетяна Шершнєва, начальник Чаплинської районної державної лікарні ветеринарної медицини, Антоніна Дроботенко та начальник Чаплинської районної лабораторії ветеринарної медицини, Тетяна Божко.

Начальником Чаплинського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Тетяною Шершнєвою доведено до відома присутніх про спалах африканської чуми свиней на території свиногосподарства Каховського району та пояснено реальну загрозу занесення збудника африканської чуми свиней на територію Чаплинського району. При ситуації, яка склалася із захворюванням, керівникам свинарських господарств району, працівникам Держпродспоживслужби та виконавчим комітетам сільських, селищних рад, визначено завдання, які будуть до них доведені.

Держпродспоживслужба у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН