Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Протягом карантину на Запоріжжі працевлаштовано 3000 безробітних

Запорізький обласний центр зайнятості продовжуєпрцювати.

За час карантину через скриньки для прийому кореспонденції, розміщені у центрах зайнятості області прийнято 3109 пакетів документів, через електронну пошту – 467.

Працевлаштовано протягом березня майже 3000 безробітних

Як дистанційно подати документи для взяття на облік у центрі зайнятості особи, яка шукає роботу

 Якщо Ви маєте на меті зареєструватися в центрі зайнятості як безробітна особа, яка шукає роботу, документи приймаються центрами зайнятості дистанційно в один із нижче зазначених способів:

1) на електронну пошту центру зайнятості (скановані й збережені у форматі PGF або інших форматах, фотокопії);

2) через скриньку для прийому кореспонденції, розміщену у центрі зайнятості (у паперовому вигляді – копії, затверджені підписом особи);

3) в електронному вигляді через вебсайт ДСЗ з підтвердженням кваліфікованим електронним підписом (КЕП) (з урахуванням відповідного нормативно-правового врегулювання та за наявності технічної можливості).

Які документи саме подавати?

  • Копії: паспорту, ІПН, трудової книжки(цивільно-правовий договір або документ, який підтверджує період зайнятості), документу про освіту диплом або інший документ про освіту, військовий квиток (у разі потреби);
  • заяву про надання статусу безробітного;
  • заяву про призначення допомоги по безробіттю.

«Усі документи, отримані дистанційно, у цей же день обробляються. Якщо виникне необхідність, фахівці зв’яжуться з вами засобами телефонного зв’язку, щоб уточнити інформацію», – роз’яснює директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

 У період карантину реєстрація/перереєстрація безробітного здійснюється з першого дня після подання особою, яка шукає роботу, згідно заяви.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Запорізького ОЦЗ за номером (061)236-14-71

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН