Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вразливі верстви населення Миколаєва отримали продуктові набори

За ініціативи Міністерства соціальної політики України та Національної мережі продуктових магазинів АТБ в області проводиться робота щодо забезпечення найбільш вразливих верств населення продуктовими наборами. Про це повідомили в Миколаївській ОДА.

Відповідно до графіку поставки, протягом 3 тижнів, починаючи з 03.04.2020, Миколаївська область отримає  19 998 продуктових наборів для громадян віком понад 80 років, громадян похилого віку, які потребують догляду та осіб з інвалідністю.
Організовано їх відвідування працівниками та робітниками закладів та установ системи соціального захисту населення, зокрема територіальними центрами соціального обслуговування з метою догляду за ними, доставки їм ліків та продуктів харчування 
3 березня Миколаївська область вже отримала 2527 продуктових наборів
В межах співпраці із Товариством Червоного Хреста України досягнуто домовленості щодо сприяння в доставці продуктових наборів обласними осередками організації.
Наразі в районних та міських органах соціального захисту населення в наявності є продуктів харчування 8242 кг. (крупи, борошно, цукор, макаронні вироби, печиво тощо), 1533 л. рослинної олії та продуктів консервування, 3947 од. консервних виробів, чаю, мівіни тощо на загальну суму 230,94 тис. грн.
З метою надання допомоги у доставці продуктових наборів та медикаментів додому за зверненням осіб з інвалідністю, осіб похилого віку та інших малозахищених категорій населення запроваджено  “гарячі лінії” з проблемних питань соціального захисту населення в управліннях соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських рад, підрозділах з надання соціальних послуг ОТГ, налагоджено співпрацю з волонтерами та громадськими організаціями області щодо

На сьогодні вже отримано 97 звернень щодо доставки продуктів харчування та медикаментів.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН