Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Літніх жителів сіл Херсонщини забезпечили продуктовими наборами

З такою ініціативною витупив Юрій Рожков. Його громадська платформа допомогла не лише херсонцям, а й жителям навколишніх сіл.

Друзі, у коментарях ви запитували: Чи будуть возити допомогу по селах та селищах? Відповідаємо: Так! Громадська платформа Юрія Рожкова “Добро переможе” опікується не лише обласним центром. Обов’язково продуктові набори привеземо до Антонівки, Кіндійки, Молодіжного, Сонячного, Зеленівки, Склотари, Інженерного, Наддніпрянського, Богданівки, Петрівки, Текстильного, Садового!

Наприклад, сьогодні Юрій Рожков доставляв адресну допомогу жителям селищ Наддніпрянське та Інженерне. Списки формувались відповідно до подання Дніпровського райвиконкому та особистих звернень громадян.

Ми вдячні за співпрацю всім, хто долучився! Зокрема, голові Дніпровської райради Владислав Кондратов, голові Наддніпрянської селищної ради Олег Кіцун.

Друзі, якщо вам потрібна допомога або ж ви розумієте, що хтось її гостро потребує (громадяни, котрі належать до вразливих категорій населення), будь ласка, звертайтесь до Обласного антикризового штабу для включення адрес до попередніх списків.

Уся допомога надається абсолютно безкоштовно та з щирою турботою про ближніх. Будьте здорові!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН