Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Артем Кияновський вдруге звернувся до Президента України щодо бездіяльності міського голови

Про це депутат міськради Артем Кияновський повідомив у своєму зверненні до Президента України Володимира Зеленського.

Причиною такого звернення стала бездіяльність міського голови Володимира Миколаєнка у боротьбі з коронавірусом та невирішенні питання по чорногорському піску. 

Мова йде про позачергову сесію ХМР, на якій планували виділити близько 44 млн. гривень на медичну сферу міста. Зі скандалом депутати набрали необхідну кількість голосів. У Херсоні вже з`явилися хворі. Загалом у регіоні зафіксовано 8 випадків.

Як проходила ця сесія повідомляє у своєму дописі на Фейсбуці журналістка Лідія Григор’єва:

 – Але він (Миколаєнко- ред.), мабуть, втомився від шоу, де він був головним режисером, – позачергової сесії міської ради, яку можна назвати ТЕАТРОМ АБСУРДУ, яка і пройшла невипадково – 1 квітня. Місцеві депутати замість єднання в боротьбі за життя городян, бо пандемія не чекає, несли ахінею. Воно, звісно, час підходить перевиборів, а тому треба ще хапанути грошенят на безтурботне життя в майбутньому, тому мільйонами розкидувались і на боротьбу з амброзією і на дезінфекцію придомових проїздів (аби з табличками бути ближче до виборців), і раптово згадали, причому не один, про діабетчиків, і про поліцейських, і бібліотекарів, і ЄБРР, і про продаж землі, і про систему харчувангя в освітніх закладах – всього і не перерахуєш. Таке враження, що вони живуть в космосі і в них – амнезія, бо зібрання було позачергове з метою рятувати медичну галузь міста, вірніше те, що від неї залищилось. Планувалось виділити близько 44 мільйонів згідно бюджетного запиту профільного управління. Воно і не дивно, всі роки промерська більшість тільки рятувала свої кишені через виділення коштів на комунальні підприємства. Велика дяка волонтерам, які знов рятують світ і нас!!!! Єдине радує, що після закриття міста на карантин, всі залишаємось на одному плоту. Тож бережіть себе і рідних, мийте руки, одягайте маски і моліться, щоб коронавірус, глянувши на нашу зубожілу від жадоби наживи владу, пожалів і зник під південним сонечком!!!!! Гроші таки виділили, але потрібен час і можливості придбати все необхідне!!!

Так чи підпише міський голова рішення депутатів Херсонської міської , чи дослухається до Президентської думки, – питання залишається відкритим?

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН