Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці Херсонщини надали гуманітарну допомогу Чаплинській районній лікарні

КНП “Чаплинська районна лікарня” отримала гуманітарну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту та антисептиків, а саме : маски медичні – 500штук, респіратори рівень захисту FFP3 – 50 штук, комбінезони захисні – 30 штук, халати захисні – 30 штук , антисептик рідкий – 100 літрів. Також закладом закуплено: – 9 кислородних концентраторів, лікарські засоби, антисептики та дезінфікуючі засоби, 157 комплектів захисних костюмів. Крім того, на сьогодні у медичному закладі в наявності 50 швидких тестів на виявлення коронавірусної інфекції.

КНП “Чаплинським центром ПМСД” отримано гуманітарну допомогу у вигляді дезінфікуючих засобів – 260 літрів. Закуплено маски; дезінфікуючі засоби; засоби індивідуального захисту гумові рукавички.Наразі закладом укладено угоду на закупівлю дезінфікуючіх засобів та засобів індивідуального захисту з Лізоформ Медікал, які буде отримано по квоті найближчим часом.

Вдячні сьогодні спонсорам АГРОПРОДУКТ ЛТД с. Долинське, СТОВ “НИВА”, панам Валентину Сидоренко та Євгену Рищуку за підтримку медичних закладів у підготовці до боротьби з коронавірусом.

Чаплинська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН