Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільник Чорноморської митниці розповів про резонансну справу “Миколаївського глиноземного заводу”

Інформацію розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці Олександр Щуцький – начальник Чорноморської митниці Держмитслужби.

“Ні, я не обурений, і навіть не здивований, бо, на жаль, така практика є частою в нашій державі. Про що я ? Про суд та правосуддя, про «чесність» та «непідкупність» про сірі будні , а може і не сірі зовсім , я про винесене Миколаївським окружним адміністративним судом, 27 березня 2020 року, рішення на користь ТОВ «Миколаївський глиноземний завод» щодо зупинення рішення Чорноморської митниці Держмитслужби стосовно відкликання дії дозволу на переробку товарів на митній території України.

Поясню, за недотримання норм чинного законодавства та ненадання підприємством необхідних підтверджуючих документів (ч. 9 статті 149 Митного кодексу України), нами було прийнято рішення про відкликання дозволу на переробку товарів на митній території України ТОВ «Миколаївський глиноземний завод» з 1 квітня 2020 року.

Але, своїм рішенням той самий «справедливий суд встановив , що «…відповідачем (Чорноморська митниця Держмитслужби) всупереч наявного у позивача (ТОВ «Миколаївський глиноземний завод») дозволу на переробку, винесено рішення про його відкликання…».
Як взагалі таке рішення могло бути винесено суддею??

Ми всі розуміємо, що відмінивши рішення Чорноморської митниці даний крок дозволить уникнути сплати податків з боку ТОВ «Миколаївський глиноземний завод», як це було і в минулі роки. Виникає питання, як саме, в той час коли боротьба з корупцією є одним із пріоритетних напрямків у нашій країні, приймаються рішення, з корупційною складовою з боку суддів?”

Нет описания фото.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Земельна ділянка НГЗ не продавалася тому викидайте Деріпаску геть З України

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН