Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Більшість підприємств у Миколаєві в період карантину працює без порушень

Без протоколів, але із роз’яснювальними бесідами. На Намиві представники держпродспоживслужби, адміністрації Заводського району та поліції перевірили, як дотримуються підприємці карантинних обмежень.

Перевіряли ринковий комплекс “Лазурний” та прилеглі магазини. На території комплексу працювала одна торгова точка. Тут перевіряючі порушень не виявили. Така ж ситуація і в магазинах неподалік. Продавці в масках, всередину пускають одну – дві людини. Продавцям роздавали інформаційні матеріали та пам’ятки. Такі рейди зараз проводять щодня на різних локаціях.

Заступниця голови адміністрації Заводського району Світлана Чепіжко каже: “Адмінпротоколи мають право складати правоохоронні органи. Це стаття про адміністративні правопорушення 44\3. Сьогодні такого протоколу складено не було. Але в ході наших заходів такі протоколи були складені. І зараз вони розглядатимуться у судах”.

У торгових точках, де виявляли несуттєві відхилення від правил карантину, з реалізаторами проводили роз’яснювальну роботу. На ці торгові точки очікують повторні візити перевіряючих.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН