Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні встановили пункт прийому та медичного огляду хворих з підозрою на коронавірус

На території клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних встановлений тимчасовий пункт прийому та медичного розподілу хворих з підозрою на коронавірусну хворобу. Про це повідомили на сторінці лікарні.
Планується, що у разі масового надходження хворих, саме в цьому наметі буде відбуватися первинне консультування та сортування пацієнтів з респіраторними симптомами, які будуть звертатися до лікарні (через самозвернення, або спрямовані лікарем чи транспортовані бригадою екстреної медичної допомоги). Всі вони повинні будуть пройти первинний скринінговий медичний розподіл ще до входу до приймального відділення.
Як зазначають у МОЗ, це дозволить медичним працівникам оглядати та розподіляти пацієнтів залежно від ступеня тяжкості, приймати рішення щодо їх подальшої госпіталізації.
Крім того, така схема буде сприяти зниженню ризиків інфікування на території лікарні для інших пацієнтів.
Пункти скринінгу розгорнуті співробітниками Головних управлінь ДСНС по всій Україні на території лікарень першої хвилі госпіталізації. Нагадаємо, лікарня Тропіних увійшла до переліку закладів охорони здоров’я, які першими прийматимуть хворих на COVID-19.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН