Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині почалася благодійна акція “Поділись продуктами – допоможи ближньому!”

У період карантину багато верств населення знаходиться на самоізоляції. Білозерська селищна рада не стоїть осторонь від проблеми і активно допомагає людям похилого віку, одиноким матерям, людям з інвалідністю, багатодітним сім’ям.

Багато підприємців громади виявили бажання допомогти, як фінансово, так і продуктами першої необхідності. Щоб охопити більше людей селищна рада почала співпрацювати з волонтеркою Анною Борсук. У Анни великий досвід у благодійній допомозі і вона відразу відгукнулася на пропозицію. Вже в цей четвер, 2 квітня, ми організовуємо спільну благодійну акцію “Поділись продуктами – допоможи ближньому!”. В рамках заходу, всі хто виявили бажання допомогти, приносьте продукти першої необхідності до селищної ради. Ми їх розсортуємо та передамо потребуючим людям. Акція триватиме повний робочий день з 08:00 до 17:00 год. Якщо хочете допомогти, але немає можливості долучитися до акції 2 квітня, телефонуйте Анні Борсук 0669110348.

«Пам’ятайте, що наша продуктова допомога є справжньою паличкою-виручалочкою для одиноких пенсіонерів та людей з інвалідністю, – говорить Анна Борсук. – Ми разом міняємо світ і створюємо можливості, які об’єднують багатьох людей навколо проблем! Ми здатні вирішити проблеми разом! Зрештою, це можливість для кожного з нас зробити світ добрішим і краще».

«Дякую від щирого серця всім підприємцям та місцевим жителям, хто долучився до акції, – зазначає селищний голова Антоніна Чередник. – Зробимо світ краще разом. Не будемо стояти осторонь від проблеми. Чекаємо на всіх у четвер 2 квітня!».

Акція “Поділись продуктами – допоможи ближньому!” проводиться за інформаційної пітримки порталу “Білозерка Online“.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН