Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дозвіл на переробку товарів ТОВ «Миколаївський глиноземний завод» відкликала митниця

Чорноморська митниця Держмитслужби відкликала дозвіл на переробку товарів на митній території України ТОВ «Миколаївський глиноземний завод», – повідомляють у пресслужбі.
Наразі, митницею ініційовано аудиторську перевірку ТОВ «Миколаївський глиноземний завод». За попередніми підрахунками митниці, умовне нарахування платежів може сягнути до 1 млрд. грн.
Чорноморською митницею Держмитслужби виявлено недотримання норм законодавства ТОВ «Миколаївський глиноземний завод» при здійсненні виробничої діяльності з переробки іноземних товарів, поміщених у митний режим, який передбачає умовне повне звільнення від оподаткування митними платежами та незастосування заходів нетарифного регулювання зовнішньо-економічної діяльності.
Встановленим законодавством порядком передбачено надання підприємством необхідних підтверджуючих документів щодо точних даних, зокрема, про обов’язковий обсяг виходу продуктів переробки, конкретний обсяг робіт і строк їх виконання, стосовно кожної конкретної партії сировини.
Однак, суб’єктом господарювання дані вимоги не було виконано. Крім цього, ТОВ «Миколаївський глиноземний завод» не здійснювалось поміщення відходів переробки у відповідний митний режим, незважаючи на неодноразові випадки їх реалізації на митній території України, у зв’язку з чим митниця відкликала дозвіл на переробку товарів на митній території України.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН