Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеські підприємці страйкували через закриття ринків

Вчора у Генічеському районі працювала моніторингова комісія з області в складі керівника з ліквідації надзвичайної ситуації Вадима Чабана, начальника оперативного штабу НС Віктора Короленка, начальник Управління поліції у Херсонській області Олександра Прокудіна.

Щоб з ними поспілкуватися зібралося близько 100 підприємців з різних ринків Генічеська та Новоолексіївки. Вони вимагали відкрити ринки у Генічеському районі та дати людям змогу виживати в умовах карантину.

Враховуючи надзвичайну ситуацію в країні та заборони на мітинги, люди знаходилися під пильним наглядом численних працівників поліції.

Після того як члени обласної комісії завітали до райдержадміністріції на робочу нараду, підприємці перемістилися до будівлі райради. В середину поліція їх не пустила. Але люди, які довгий час чекали на керівників області, були заведені та скандували, вимагаючи відкрити ринки.

В цей час в кабінеті голови Генічеської райдержадміністрації присутні зачіпили тему ринків. Де стало відомим, що чиновники з Херсона не підтримують їх відкриття, бо ситуація в Генічеську дуже серйозна.

Посадовці  області запевнили, що вони не проти відкриття ринків, але тільки після висновків Держпродспоживслужби, яка повинна підтвердити, що там виконуючи всі санітарні вимоги. Керівництво ринків підтвердило, що готове забезпечити умови для продажу продуктів харчування в умовах карантину.

Тому після емоційної суперечки було прийняте рішення спільно розробити алгоритм дій для перевірки санітарних умов та їх виконування. Тільки потім може йти мова про відкриття ринків.

Новий Візит

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН