Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У вівторок у Херсоні завершиться опалювальний сезон

Опалювальний сезон 2019/2020 років завершується в Херсоні 31-го березня. Цього ж дня акціонерне товариство “Херсонська ТЕЦ”, яке обслуговує 52 відсотки житлових будинків міста, припинить постачати тепло в квартири херсонців.

Відповідне повідомлення разом із розпорядженням міського голови Володимира Миколаєнко опубліковали на сторінці компанії у Facebook.

Враховуючи, що протягом 3 діб середньодобова температура зовнішнього повітря перевищує +8 С, керуючись пунктами 12, 20 частини четвертої статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”: […] вважати 31 березня 2020 року днем закінчення опалювального періоду 2019-2020 років у м. Херсоні для загальноосвітніх навчальних закладів, дитячих навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, культури та спорту, житлового фонду, підприємств та організацій”, – йдеться у документі.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. З фінансової точки зору вимкнення опалення це суттеве полегшення для сімейного бюджету, але на мою думку, ще зарано. Потепління тимчасове, потім можуть бути негативні наслідки.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН