Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Суворовському районі Херсона гвардійці затримали “закладника”

Херсонські “закладники” не втомлюються та будь-що продовжують свою лиху справу. Вже вкотре патруль військової частини 3056 у Таврійському мікрорайоні затримав громадянина, який з цікавістю копирсається в ґрунті дерев. Про це повідомляє пресслужба військової частини 3056 Національної гвардії.
Цього разу “закладником” виявився місцевий житель 20-ти років. Поверхневий огляд показав, що молодик мав при собі 7 згортків з речовиною сіро-бурого кольору схожої на всім відомий “Канабіс”.
Окрім того, він мав пристрій для вироблення саморобних цигарок та препарат для очей, яким можна прибрати з них явні сліди наркотичного сп’яніння.
Для подальшого з’ясування обставин, громадянина було передано представникам поліції.
Нагадуємо, згідно зі статтею 309 Кримінального кодексу України, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту караються штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН